Industrijska prijemala proizvajalca GMG

Serijsko prijemalo kupimo sami in nato:

  • sprojektiramo prijemalo;
  • načrtujemo prilagoditev med prijemalom in robotom;
  • pripravimo nosilce, prstane, prilagoditve.

 

Družba GMG je inovator modularnih sistemov prijemal, celo kotna prijemala so zgrajena modularno.

Vsa prijemala so izdelana iz aluminijaste zlitine in nerjavečega jekla ter dobavljena z drsni ležaji, ki ne potrebujejo nobenega vzdrževanja in mazanja, zaradi česar so trpežna in okolju prijazna.

V svetovnem merilu družba GMG predstavlja enega od daleč najbolj inovativnih, prilagodljivih in večnamenskih sistemov prijemal ki se izdelujejo v serijah in uporabljajo industrijsko. Vsa prijemala so patentirana na mednarodni ravni in so prejelaštevilne nagrade.

 

Družba GMG je bila ustanovljena leta 1992

Njena glavna cilja sta razvoj in trženje visokotehnoloških ter izjemno prilagodljivih prijemal, mehanskih rok in prijemal za robote, strojev ter naprav za ravnanje. Prilagodljivo rokovanje, prilagodljiva montaža, prilagodljivost avtomatizaciji in pravočasna izdelava (oz. JIT) omogočajo izdelavo mehanskih rok, ki se zlahka prilagodijo novim nalogam. Naši izdelki opravljajo svoje naloge na gospodaren in stroškovno učinkovit način. Za izpolnjevanje teh zahtev je skupina 12 inženirjev v petih letih razvoja v sodelovanju z družbo GMG, industrijo, raziskovalnimi centri in univerzitetnimi raziskavami razvila prvo generacijo tega modularnega prijemala.

Med razvojnim procesom prijemala GMG so bile v razvoj zajete velike količine znanja in praktičnih izkušenj in vse to z namenom, da bi našim strankam zagotovili najvišje operativne standarde za zanesljivost in prilagodljivost. Prva generacija prijemala je bila priznana na mednarodni ravni ob številnih priložnostih – s sistemom inovacij, kot so natančna linearna gibanja, proizvedena izključno z osnovno vrtljivimi sklepi.


Za več informacij, informativne ponudbe ali povpraševanje vas vabimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo ustreči vaši sleherni želji. Vabimo vas tudi, da si ogledate še celotno ponudbo naših strojev.