INDUSTRIJSKI ROBOTI

Ponujamo vam celostno rešitev avtomatizacije proizvodnega procesa z uporabo enega od najboljših robotov Fanuc. Spekter nosilnosti sega od 0,5kg do kar 1.200kg zato so primerni za vse vrste industrije.

SMART - PAMETNI

smart fanuc robots

Roboti FANUC postajajo bolj in bolj pametni. Razlog za to je dejstvo, da je družba FANUC razvila lasten sistem robotskega vida in senzorja sile. Njihovo osnovno vodilo je, da morajo rešitve kljub svoji učinkovitosti za uporabnike ostati preproste.

STRONG - MOČNI

strong fanuc robots

Družba FANUC je številka 1 na področju industrijske avtomatizacije in robotizacije. Razpolaga z najširšo paleto izdelkov, namenjenih uporabi v različnih aplikacijah. Razvija inteligentne sisteme najvišje kakovosti, ki jim uporabniki zaupajo. Ukvarjamo se z uvedbo robotov in smo prilagodljiv partner, ki vam je vselej pripravljen priskočiti na pomoč, ter je odprt za izpolnitev vaših potreb.

YELLOW - RUMENI

yellow fanuc robots

Družba FANUC je edini proizvajalec, ki vse komponente razvija in izdeluje sam. Vsaka najmanjša podrobnost, tako programska kot mehanska, je vselej izpeljana pod strogim nadzorom. Končni rezultat sta navišja kakovost in zanesljivost, ki jo naši uporabniki cenijo.MOŽNOSTI UPORABE ROBOTOV

Na današnjem trgu, kjer lahko minimalna prednost pred konkurenco pomeni uspeh, je pomembno da razmišljamo dolgoročno in inovativno. Z uvedbo robotov v obstoječe delovne postajo, kot tudi z oblikovanjem povsem novih, popolnoma avtomatiziranih proizvodnih linij, se ukvarjamo že vrsto let.

 

  • PALETIZACIJA
  • MANIPULACIJA
  • PAKIRANJE
  • NATOVARJANJE IN RAZTOVARJANJE STROJEV
  • ODVZEMANJE MATERIALA
  • BARVANJE IN NANOS MATERIALOV
  • KONČNA OBDELAVA

možnosti uporabe robotov

Za več informacij, informativne ponudbe ali povpraševanje vas vabimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo ustreči vaši sleherni želji. Vabimo vas tudi, da si ogledate še celotno ponudbo naših strojev.